fbpx

Gezonde (natuurlijke) voeding voor paarden

Weet wat je paard eet

Het plotse overlijden van Indy (2018) bracht aan het licht hoe weinig ik eigenlijk af wist van de natuur die ons met al haar schoonheid en rijkdom omringt; letterlijk groeiend GOUD. Ik ben me hierin gaan verdiepen, er totaal anders naar gaan kijken. Van hieruit ontstond er een nóg bewustere samenwerking tussen mens, dier én natuur.

Meer over groeiend GOUD

Een (paarden)leven lang genieten van elkaar

Mijn missie? Een samenwerking tussen mens, dier én natuur bewerkstelligen, waarin steeds meer mensen bewuste keuzes maken voor zichzelf, hun paard(en) én de natuur.

We zouden op jaarbasis honderden (!) euro’s besparen op gebied van voeding, dierenartskosten, behandelingen, middeltjes en andere producten, wanneer we op een bewustere manier leren samenwerken met de natuur. Kijkend naar wat écht afstemt met de behoeften van het individu (zowel mens als dier), in de breedste betekenis.

Ik deel hierover met regelmaat via FacebookCaroline Crijns en Instagram @pibenpaarden, maar ook d.m.v. mijn eigen podcastskanaal UNICORN HOTLINE.
Op de Facebook-pagina van PIB en paarden deel ik wekelijks berichten over het leven van de paarden (in kuddeverband) en de daarbij horende keuzes (o.a. voeding, leefomgeving, werkzaamheden, omgang met, etc.).

Momenteel zijn er dagelijks posts met informatie over eetbare planten (voor mens én paard).

Meer weten? Lees hier meer over;