fbpx

uitblinken door jezelf te zijn

Gedragsspecialist; voor jouw paard


Vaak hoor ik mensen zeggen:
‘Hij is niet zichzelf, gedraagt zich anders …’ of
‘Ik kan er de vinger niet opleggen, maar er klopt iets niet …’ & ‘Ik heb al van alles geprobeerd …’


Uit eigen ervaring weet ik dat, wanneer je er zelf middenin staat, emotioneel verbonden bent en het vooral heel graag goed wilt doen, het extra lastig kan zijn om het van een afstand te kijken.

Jaren geleden viel ik van de ene in de andere confrontatie met mijn jongste ruin. Het ene moment was hij knuffelig en lief, om vervolgens op me af te duiken of bokkend rakelings langs mij weg te springen.


Mijn vertrouwen in hem, in mezelf & in onze band, liepen een enorme knak op en ik stond met regelmaat huilend in het weiland.


Ik probeerde van alles, spendeerde heel wat €’s, maar niets was echt doorslaggevend, totdat ik me ging verdiepen in de taal van het paard en de onderliggende boodschap van het gedrag.

De kleinste aanpassingen leidden tot grootse veranderingen en inmiddels is onze band sterker dan ik ooit had durven dromen.
Van steigeren en aanvallen tijdens het longeren, naar zadelloos & bitloos op buitenrit.


Luisteren naar de onderliggende boodschap is een tweede natuur geworden. Ik pas het dagelijks toe en zie zelfs instantly veranderingen optreden, zowel bij de individuen als in de gehele harmonie van de kudde!

In mijn podcast – Unicorn Hotline vertel ik over situaties & gebeurtenissen in m’n eigen kudde paarden die me tot bijzonder, waardevolle inzichten brengen.


Wil jij investeren in de band tussen jou & je paard?

Onaangename confrontaties met je paardenvriend?
Voel je; ‘er klopt iets niet’, maar kun je er niet de vinger op leggen?

JIJ kent jouw paard als geen ander. Onderzoek samen de oorzaak van het gedrag. Ik help je de boodschap vertalen, zodat de ruis van de zender is en jullie nòg dieper kunnen connecten!


Praktische info

Kosten: €111 per uur (excl. BTW & reiskosten)
Duur: gemiddeld 1,5 – 2 uur.


Een afspraak maken?
Neem contact met me op. Ik kom graag bij jullie langs om samen de oorzaak te achterhalen, de vertaling te maken en jullie de tools en handvatten aan te reiken om ZELF verder te kunnen bouwen aan een ijzersterke band!